Garstyčių aliejus

Garstyčių aliejus

9.00

Talpa: 250 ml.

Šalto spaudimo garstyčių aliejus pasižymi išskirtiniu kvapu ir skoniu, turi švelnų garstyčios aštrumo prieskonį, kuris gomuryje pasijunta palaipsniui. Jame gausu A, D, E, K ir B grupės vitaminų (daugiausia vitaminai B6, B3 (PP) ir B4). Šį aliejų drąsiai naudokite savo virtuvėje gardinant salotas ir sriubas, silkės patiekalus,  košes, taip pat naudokite ir azijietiškų patiekalų gamyboje, daržovių troškiniuose, mėsos ir žuvies patiekalams paskaninti bei konservuojant. Garstyčių aliejus skirtas ne kepti ir ne virti!

Pasidalinti

Aprašymas

Šalto spaudimo garstyčių aliejus pasižymi išskirtiniu kvapu ir skoniu, turi švelnų garstyčios aštrumo prieskonį, kuris gomuryje pasijunta palaipsniui. Jame gausu A, D, E, K ir B grupės vitaminų (daugiausia vitaminai B6, B3 (PP) ir B4). Šį aliejų drąsiai naudokite savo virtuvėje gardinant salotas ir sriubas, silkės patiekalus,  košes, taip pat naudokite ir azijietiškų patiekalų gamyboje, daržovių troškiniuose, mėsos ir žuvies patiekalams paskaninti bei konservuojant. Garstyčių aliejus skirtas ne kepti ir ne virti!

Garstyčių aliejų spaudžiame iš savo ūkyje užaugintų garstyčių. Šaltuoju būdu išspaustas aliejus yra paliekamas natūraliai nusistovėti nuosėdoms, nefiltruojamas ir su niekuo nemaišomas, todėl jus pasiekia natūralus ir sveikas aliejus.

Šio aliejaus dėka yra:

  • skatinama virškinimo veikla;
  • greitinama medžiagų apykaitą;
  • gerinama kraujotaka, apsaugoma nuo krešulių, stiprinamos kraujagyslių sienelės;
  • šalinami toksinai ir druskos iš organizmo;
  • mažinami uždegimai, turi priešuždegiminių, dezinfekcinių, antibakterinių, priešgrybelinių savybių;
  • maitinama ir drėkinama galvos oda(tepant laukų šaknis), skatinamas plaukų augimas;
  • balinamos pigmentinės dėmės;
  • padedama užsitraukti smulkioms žaizdelėms, įpjovimams;
  • minkštinama ir drėkinama rankų oda ar šerpetotas lūpas;
  • apsaugoma oda nuo tiesioginių saulės spindulių.

Garstyčių aliejus aliejus pasižymi organizmą šildančiu bei valančiu poveikiu. Jį galima naudoti virtuvėje patiekalų gamyboje, galima gerti, dėti jo kompresus peršalus, esant strėnų, sąnarių ar raumenų skausmams ir reumatui. Taip pat šis aliejus tinkamas naudoti ir masažui (maišant su masažiniais aliejais).

Visa pateikiama informacija yra tik rekomendacinio pobūdžio, todėl visada vadovaukitės savo nuomone ir atsižvelkite į individualius poreikius ar pasitarkite su gydytoju. Garstyčių aliejus gali sukelti alerginių reakcijų (paraudimas, perštėjimas…), todėl būtinai pasitikrinkite ar nesate jam alergiški.

Dijo ūkis - šalto spaudimo aliejus, sėklos, miltai, arbata - pagaminta Lietuvoje
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis kol kas tuščiasAtgal į parduotuvę