Garstyčių aliejus

Garstyčių aliejus

9.00

Talpa: 250 ml.

Šalto spaudimo garstyčių aliejus pasižymi išskirtiniu kvapu ir skoniu, turi švelnų garstyčios aštrumo prieskonį, kuris gomuryje pasijunta palaipsniui. Šį aliejų drąsiai naudokite savo virtuvėje gardinant salotas ir sriubas, silkės patiekalus,  košes, taip pat naudokite ir azijietiškų patiekalų gamyboje, daržovių troškiniuose, mėsos ir žuvies patiekalams paskaninti bei konservuojant.

Garstyčių aliejus skirtas ne kepti ir ne virti!

Pasidalinti

Description

Šalto spaudimo garstyčių aliejus pasižymi išskirtiniu kvapu ir skoniu, turi švelnų garstyčios aštrumo prieskonį, kuris gomuryje pasijunta palaipsniui. Šį aliejų drąsiai naudokite savo virtuvėje gardinant salotas ir sriubas, silkės patiekalus,  košes, taip pat naudokite ir azijietiškų patiekalų gamyboje, daržovių troškiniuose, mėsos ir žuvies patiekalams paskaninti bei konservuojant. Garstyčių aliejus skirtas ne kepti ir ne virti!

Garstyčių aliejų spaudžiame iš savo ūkyje užaugintų garstyčių. Šaltuoju būdu išspaustas aliejus yra paliekamas natūraliai nusistovėti nuosėdoms, nefiltruojamas ir su niekuo nemaišomas, todėl jus pasiekia natūralus ir sveikas aliejus.

Visa pateikiama informacija yra tik rekomendacinio pobūdžio, todėl visada vadovaukitės savo nuomone ir atsižvelkite į individualius poreikius ar pasitarkite su gydytoju. Garstyčių aliejus gali sukelti alerginių reakcijų (paraudimas, perštėjimas…), todėl būtinai pasitikrinkite ar nesate jam alergiški.

Dijo ūkis - šalto spaudimo aliejus, sėklos, miltai, arbata - pagaminta Lietuvoje
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis kol kas tuščiasAtgal į parduotuvę